Gör en god efterrätt med mango: Mango Float

Mango Float är gott och enkelt.

Recept på Mango Float

Recept på Mango Float

Detta behöver du

  • Mango
  • Grädde
  • Kondenserad mjölk (sötad)
  • Grahamskex
En form Mango Float

En form Mango Float

Gör så här

  1. Blanda grädde och kondenserad mjölk i en skål. Låt den stå i kylskåpet i 30 minuter. Ta sedan ut den och vispa tills volymen dubblats.
  2. Skär mangon i tunna bitar.
  3. Lägg grahamskex i botten av en form.
  4. Bred ut ett lager av din fyllning.
  5. Lägg på ett lager mango.
  6. Upprepa steg 3-5 tills du är nöjd med höjden.
  7. Avsluta med ett lager fyllning.
  8. Krossa grahamskex och lägg på toppen.
  9. Kyl i kylskåp eller frys.

Servera och njut.

Ät väl kyld.

Ät väl kyld.

Ingredienserna finns i din asiatiska butik.

Mango på burk

Grahamskex.

Kondenserad mjölk.

%d bloggare gillar detta: